30 آذر 1401

حضور مرکز نوآوری علوم و فناوری های شناختی در هشتمین نمایشگاه کار صدف در دانشگاه علم و صنعت

استودیو بازی سازی مشکات با هدف شناساندن فضای شغلی حوزه ی بازی سازی به جامعه دانشجویان و کارجویان کشور و جذب استعداد های جوان در هشتمین نمایشگاه کار حضور یافت. هشتمین نمایشگاه کارآموزی و استخدام صدف با حضور بیش از 100 شرکت در 8 سالن اختصاصی به صورت آنلاین برگزار شد. این سالن ها شامل سالن های ستارگان، آینده سازان، کارآموزی، یزد، اصفهان، خراسان، پارک فناوری پردیس و سالن یکتانت (به عنوان اسپانسر) بود. همچنین در این نمایشگاه کار، امکان گفت‌وگوی آنلاین بین کارفرمایان و بازدیدکنندگان نمایشگاه فراهم گردید. این نمایشگاه از 3 تا 5 دی ماه بصورت حضوری در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.
حضور مرکز نوآوری و فناوری های علوم شناختی در هشتمین نمایشگاه کار صدف در دانشگاه علم و صنعت