15 فروردین 1402

انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه بیرجند و مرکز نوآوری علوم و فناوری‌های شناختی دانشگاه علم و صنعت

تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه بیرجند و مرکز نوآوری علوم و فناوری‌های شناختی دانشگاه علم و صنعت توسط دکتر ابوالفضل اکبرپور، معاون پژوهش، فناوری و نوآوری و دکتر غلامرضا بازدار به عنوان طرف اول تفاهم امضا شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه بیرجند و مرکز نوآوری علوم و فناوری‌های شناختی دانشگاه علم و صنعت منعقد شد.

موضوع این تفاهم نامه شامل خزش، تحلیل و تولید محتوای چند وجهی (Multimodal) شامل متن، صوت، تصویر و ویدئو در شبکه‌های اجتماعی است.

مدت این تفاهم نامه از اسفندماه سال 1401 تا اسفندماه 1403 به مدت دو سال است.

تعهدات مرکز نوآوری علوم و فناوری های شناختی:

• حمایت از پروژه‌های اعضای هیأت علمی و پایان نامه های دانشجویان دانشگاه
  • استخدام فارغ التحصیلان دانشگاه براساس نیاز و قوانین مرکز

تعهدات دانشگاه بیرجند:

• ارائه مشاوره تخصصی و فنی در حوزه تفاه نامه
  • معرفی دانشجویان مستعد، مجرب و متعهد جهت جذب در مرکز
  • تسهیل و فراهم نمودن استفاده از آزمایشگاههای موجود در دانشگاه و تسهیل رفت و آمد پژوهشگران مرکز به دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه